Vinterproduktet vi elsker

Huden ændrer sig i takt med vores omgivelser og udeklima, nøjagtigt som vi helt naturligt skifter fra sommertøj til vintertøj. De mange temperaturskift du oplever på en dag især i den kolde vinterperiode påvirker huden og kan give en ubehagelig stramt og stift følelse i ansigtet.

Er du god til at mærker du efter om du har brug for ekstra plejende og fed creme?

 

 

Asiaq extra-plejende creme er et helt vidunderligt vinterprodukt som er rig på grønlandske æteriske olier og næringsstoffer fra qajaasat, kakillarnat og tupaarnat. Cremen er drøj, så jeg bruger ganske lidt i ansigtet om dagen og et flot lag før sengetid, som en natmaske. Dermed er huden godt beskyttet mod hverdagens forskellige temperaturskift. Og den stramme følelse i ansigtet forsvinder når jeg hopper ud af mit varme morgenbad.
Jeg nyder at bruge den hver dag. Huden falder øjeblikkeligt til ro og virker godt fugtet resten af dagen. Heldigvis kan hele lille familien Nielsen roligt være med – og de mindste æblekinder er beskyttet godt mod kulden. Asiaq er klart et musthave til vintersæsonen.”
– Pipaluk Nielsen

 

Smør godt
og undgå ru og tørre hænder. Asiaq fås heldigvis i lomme størrelse. Hver gang du har vasket hænder, smør et tyndt lag creme på.
Et lille tip: Smør Asiaq på håndryggen før du fordeler cremen, så undgår du følelsen af fedtede hænder.

InuaCare’s Vintercreme Asiaq extra-plejende creme  på tilbud lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *