Velkommen til vores nye univers InuaCare – Greenland in a bottle

Kære InuaCare bloglæser

Det her er nok en af de sværeste opgave indtil videre i mit liv. At skulle skrive det første blogindlæg om InuaCare. Misforstå det ikke. Det er den sværeste og mest udfordrende, men absolut ikke i ordets negative betydning. Det er udelukkende, fordi det betyder så fantastisk meget for os. Det her er ligesom en præsentation af os og vores ultimative drøm, som er på vej til virkelighed. Et lille nyt “hjertebarn” og for os et sandt mirakel, fordi så meget af vores fælles drøm og oceaner af tid og ressourcer er plantet i projektet.

Lucas og Oscar på jagt efter urter og planter
Lucas og Oscar på jagt efter urter og planter

Vi to som står bag brandet InuaCare – Greenland in a bottle er min svigerdatter Pipaluk og jeg Anne Mette. Allerede her begår jeg en kæmpe fejl, for ja, Pipaluk og jeg er indehaver, men det er en hel familie, som står bag brandet. Vores mænd og børn – den nærmeste familie har alle været aktive og helt uundværlige i processen. Bidrag a la praktisk hjælp, gode ide til brand, opmuntring, kærlige indspark, troen på os etc. Sågar vores familiehunde skal have en plads, for de har ivrigt og logernede deltaget i processen og de lange vandreture i fjeldet og søgen efter de helt unikke grønlandske urter og planter.

 

 

Sofus er altid frisk på en fjeldtur
Sofus er altid frisk på en fjeldtur

Pipaluk og jeg har set så meget frem til endelig at kunne præsentere InuaCare i et helt nye “klæder” Nyt design, nye labels,  ny hjemmeside, plakater, brochurer, postkort etc. Og vi håber, at du fornemmer den røde tråd og intet er tilfældigt, uanset om vi taler om valg af navne på produktserierne, det enkelte produkt, stregerne, farver, layout, papirvalg etc. Det samme gælder visionen:  at tilbyde et unisex økologisk brand, som er 100% hjemmehørende i Grønland, baseret på vildtvoksende lindrende og plejende urter og planter hel i tråd med den grønlandske kulturelle tankegang om bæredygtighed.

Det hele startede for snart 4 år siden med 2 kasseroller og en gemt viden fra min uddannelse som laborant og et ønske om at udvikle en fed og nærende creme til tørre hænder og fødder. Det sat sammen med en spirende interesse for vildtvoksende grønlandske urter og planters lindrende og plejende effekt blev begyndelsen på et fantastik eventyr og basis for succesen Juniper & labrador Tea.

Emballage i "gamle klæder"
Emballage i “gamle klæder”

Mit store held var, at Pipaluk for ca. 2 år siden bankede på og viste stor interesse for mit projekt. Pipaluk var en kæmpe gave at få med på rejsen, og i dag supplerer vi hinanden som “hånd i handske”  Det faglige, kompetencerne og vores to meget forskellige personligheder går op i en højere enhed og gør vores liv spændende, innovativ, fyldt med glæde, energi, overskud, beslutningsparathed og kærlighed. I vores nye brochurer kan du læse meget mere om vores tanker og om selve grundstenene omkring InuaCare.

I dag er den ene creme blev til en serie af produkter baseret på unikke recepter, hvor destillater, olieudtræk etc. baseret på grønlandske urter og planter er katalysatoren for pleje og lindring i vores produkter. Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere det nye univers, som nu består af i alt 11 forskellige produkter indenfor ansigts-, krops-, og hårpleje. Alle økologiske, uden parfume udviklet til både børn, kvinder og mænd. Og der er endnu flere produkter under udvikling bla. solcreme, ansigtsmasker og hårprodukter.

02_Innuacare_FB_Cover

Vi må ikke glemme at nævne det helt fantastisk netværk verden over, som har hjulpet og støttet os på vejen og fortsat er med os. Det gælder alt fra mentor/ sparring, oversættelse, reklamerbureau, udvikling af maskiner, hjælp til selve produktudviklingen, håndværkere, produktudviklingsstøtte etc. Uden jer var det aldrig lykkes os. Tusinde tak.

Vi håber, at du vil tage godt i mod vores “hjertebarn” og på fredag d. 20. maj holder vi dørene åbne på vores adresse Storesøvej B782 i Qaqortoq fra kl. 13.00 til kl. 17.00. Der vil være konkurrence, tilbud, lidt godt til ganen – Se opslag på facebook her: Facebook

Bor du ikke i Qaqortoq, skal du selvfølgelig ikke snydes for at deltage i vores fest. Så hold øje med facebook og vores 1. nyhedsbrev, som offentliggøres fredag med konkurrence og tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: Nyhedsbrev

Vi glæder os til fortælle dig meget mere om vores livs eventyr.

Kærlig hilsen fra

Pipaluk og Anne Mette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *