INUACARE GUIDE : Her er din ansigtscreme

INUACARE har i december lanceret en ny ansigtscreme; TUPAARNAT – og i den anledning har vi modtaget en masse spørgsmål – “Hvad er forskellen på den nye ansigtscreme og QAJAASAT dag- og natcreme?”. Og -“Hvad er det ved ASIAQ der gør den så speciel?”.
Disse spørgsmål vil jeg gerne besvare, så du roligt at kan vælge den der passer til dig og dine behov.

 

TUPAARNAT
INUACARE’s nye dag- og natcreme er opkaldt efter den lille urt timian/tupaarnaq som vokser vildt i det Grønlandske natur.

Ansigtscremen giver huden øjeblikkelig en behagelig lethed, masser af fugt og godt med beskyttelse. Den er mild og parfumefri og giver dig en ensartet look. Hvis du har tendens til fedtet hud, fedtet t-zone, irritation, rødme, akne eller eksem er den hurtigt inde og bekæmpe, for Tupaarnat ansigtscreme er sprængt fyldt med grønlandsk timian og hampeolie som tilsammen giver et fantastisk boost der bekæmper de irritationer du døjer med til dagligt og genopretter hurtigt din huds naturlige balance.

 

QAJAASAT
INUACARE’s første dag- og natcreme er opkaldt efter den arktiske vidunder urt grønlandsk posten/qajaasaq som vokser vildt i det grønlandske natur.

Ansigtscremen er lækker drøj i brug og giver dig en øjeblikkeligt behagelig lethed og fugt uden at virke fedtet. Den er egnet til alle og let tørre hudtyper. Cremen indeholder olieudtræk fra qajaasaq, destillater fra ene/kakillarnat, granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Cremen er fugtgivende, regenererende og opstrammmende. Qajaasat dag- og natcreme trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden stærk, blød og smidig.

 

 

-Min hud har en tendens til at fedte. Især omkring t-zonen (panden og næse) og til tider oplever jeg at have tørre pletter omkring kinderne.
Brug INUACARE’s nye ansigtscreme TUPAARNAT som dag og natcreme.
-En gang om ugen bør du give din hud en dybdegående rensning.
Smør huden ind i INUACARE’s SILT FACE SCRUB og scrub forsigtigt huden i cirkulerende bevægelser og skyld ansigtet godt med lunkent vand. Fordel en smule ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet ind med SKIN TONIC og slut af med  TUPAARNAT ansigtscreme.

 

-Min hud føles tør og stram efter badet.
Brug INUACARE’s QAJAASAT dag og natcreme. Cremen giver huden øjeblikkeligt masser af fugt og giver en god beskyttelse mod vind og vejr.

 

-Jeg døjer med akne og urenheder.
Brug INUACARE’s TUPAARNAT ansigtscreme.
-Først og fremmest vil jeg anbefale at du renser huden en gang dagligt. Fugt ansigtet ganske let og brug INUACARE’s JUNIPER CLEANSING GEL, lad rensegeleen skumme let op og skyld godt af med lunkent vand. Fordel  ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet ind og smør huden godt ind med TUPAARNAT ansigtscreme.
-En gang om ugen bør du give din hud en dybdegående rensning. Smør huden ind i INUACARE’s SILT FACE SCRUB og scrub forsigtigt huden i cirkulerende bevægelser og skyld ansigtet godt med lunkent vand. Fordel en smule ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet godt ind med SKIN TONIC og slut af med TUPAARNAT ansigtscreme.

 

-Jeg skal ud i frost og kulde, hvad giver mig den bedste beskyttelse?
Den bedste beskyttelse er INUACARE’s ASIAQ extra-care creme. ASIAQ er en plejende creme til meget tør og irriteret hud. Det specielle ved cremen er at der ikke er tilsat vand som gør at den er egnet til et koldt klima. ASIAQ giver dig den ultimative beskyttelse mod frost og kulde. Smør et godt lag ind en halv time før du tager ud. Så er du godt beskyttet i vinterens bedste hudpleje og klar til et eventyr i kulden.

 

-Jeg har meget tørt hud.
Brug INUACARE’s ASIAQ extra-care som en fed nærende natcreme og QAJAASAT som dagcreme. De to sammen giver dig den ultimative beskyttelse, pleje og masser af fugt.

 

Husk, at sund hud i god balance kræver god renserutine. De rigtige renseprodukter forstærker effekten af din ansigtscreme og vil give dig mærkbare og synlige resultater. Glem ikke at rense din hud, før du påfører din favoritcreme, resultatet bliver så meget bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *