SØNDAG er forkælelse og DYBDERENS

Start dagen med strålene hud

Sæt dig behageligt til rette ved dit spisebord med en lille varm kop kaffe eller en frisk urtete og ha’ et spejl foran dig. Start med at lægge INUACARE SILT FACE SCRUB i ansigtet – scrub forsigtig i cirkulerende bevægelser og lad den nu side på i 5-10 min. og brug den som en maske. SILT FACE SCRUB er to i én – en ansigtsscrub og en nærende maske. SILT FACE SCRUB fjerner døde hudceller, tørre pletter, renser i dybden og som ansigtsmaske giver den ansigtet et mere ensartet look, den udglatter de fine linjer, giver huden fugt i dybden og vitaminer fra qajaasat olieudtræk og ricinusolie. Efter 5-10 min. skyld af med lunket vand og sørg for at fjerne alle rester fra scrubben. Lad huden tørre ind før næste rutine.
Sæt dig foran spejlet igen. Påfør en lille mængde ARCTIC THYME SKIN TONIC på en  lille rondel og sørg for at du tager hele ansigtet og hals med. Se, føl og duft SKIN TONIC‘en. Den dufter forfriskende og livsgivende. Mærk at den arbejder ind i huden, den lukker porer, giver beskyttelse og bekæmper akne og eksem, hvis du har tendens til dette. Lad ARCTIC THYME SKIN TONIC tørre helt før du masserer ansigtet ind i din INUACARE favorit ansigtscreme.

Gå en ny uge i møde med friskhed og blød hud!

-Er du i tvivl om hvilken ansigtscreme du skal bruge? Klik   →herind←   og læs om tre forskellige ansigtscreme fra INUACARE.

Vi håber du vil nyde din søndag i ro og selvforkælelse!

Denne uge forkæler vi dig med tilbud på

INUACARE SILT FACE SCRUB,

JUNIPER GLEANGING GEL OG

ARCTIC THYME SKIN TONIC.

SPAR -25%

Du sparer også -25% på ALLE ANSIGTSPLEJESÆT

INUACARE ønsker dig en god søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *