ASIAQ extra- plejende creme – i tre størrelser!

VISTE DU DET?

Lad os skrue tiden tilbage til 2014 – Den fede og nærende creme har navnet JUNIPER & LABRADOR TEA EXTRA-CARE CREME. Juniper for kakillarnat/ene og labrador tea for qajaasat/grønlandsk posten. Designet og labels har den brune/blomme farvede look og cremen kan købes i tre størrelser.

-År efter år er det den mest sælgende INUACARE plejeprodukt.

Nu er året 2016-17, og vores lille virksomhed vokser. Alle navne skal ændres, det samme skal labels på INUACARE plejeprodukter.
Juniper & Labrador tea extra-care creme får nu navnet ASIAQ og kun ét af størrelserne 50 ml. får nyt design, vi var usikre på om vi ville fortsætte med 15 ml. og 100 ml.

Nu – Vi producerer stadig 15 ml. som kan tages med i tasken og 100 ml. den extra store størrelse. De ser stadig ud som de gjorde i 2014.

Lidt forvirrende? Det hele vil ændre sig i løbet af 2020. Vi ser frem til et fantastisk år.

 

Husk, designet og navnet er forskellige, men indeholdet er nøjagtig den samme skønne bestseller ASIAQ. Størrelsen vælger du selv:

→15 ml. travelsize, Juniper and labrador tea extra-care creme←

→50 ml. medium, ASIAQ extra-care creme←

→100 ml. BIG size, Juniper and labrador tea extra-care creme

SØNDAG er forkælelse og DYBDERENS

Start dagen med strålene hud

Sæt dig behageligt til rette ved dit spisebord med en lille varm kop kaffe eller en frisk urtete og ha’ et spejl foran dig. Start med at lægge INUACARE SILT FACE SCRUB i ansigtet – scrub forsigtig i cirkulerende bevægelser og lad den nu side på i 5-10 min. og brug den som en maske. SILT FACE SCRUB er to i én – en ansigtsscrub og en nærende maske. SILT FACE SCRUB fjerner døde hudceller, tørre pletter, renser i dybden og som ansigtsmaske giver den ansigtet et mere ensartet look, den udglatter de fine linjer, giver huden fugt i dybden og vitaminer fra qajaasat olieudtræk og ricinusolie. Efter 5-10 min. skyld af med lunket vand og sørg for at fjerne alle rester fra scrubben. Lad huden tørre ind før næste rutine.
Sæt dig foran spejlet igen. Påfør en lille mængde ARCTIC THYME SKIN TONIC på en  lille rondel og sørg for at du tager hele ansigtet og hals med. Se, føl og duft SKIN TONIC‘en. Den dufter forfriskende og livsgivende. Mærk at den arbejder ind i huden, den lukker porer, giver beskyttelse og bekæmper akne og eksem, hvis du har tendens til dette. Lad ARCTIC THYME SKIN TONIC tørre helt før du masserer ansigtet ind i din INUACARE favorit ansigtscreme.

Gå en ny uge i møde med friskhed og blød hud!

-Er du i tvivl om hvilken ansigtscreme du skal bruge? Klik   →herind←   og læs om tre forskellige ansigtscreme fra INUACARE.

Vi håber du vil nyde din søndag i ro og selvforkælelse!

Denne uge forkæler vi dig med tilbud på

INUACARE SILT FACE SCRUB,

JUNIPER GLEANGING GEL OG

ARCTIC THYME SKIN TONIC.

SPAR -25%

Du sparer også -25% på ALLE ANSIGTSPLEJESÆT

INUACARE ønsker dig en god søndag.

INUACARE GUIDE : Her er din ansigtscreme

INUACARE har i december lanceret en ny ansigtscreme; TUPAARNAT – og i den anledning har vi modtaget en masse spørgsmål – “Hvad er forskellen på den nye ansigtscreme og QAJAASAT dag- og natcreme?”. Og -“Hvad er det ved ASIAQ der gør den så speciel?”.
Disse spørgsmål vil jeg gerne besvare, så du roligt at kan vælge den der passer til dig og dine behov.

 

TUPAARNAT
INUACARE’s nye dag- og natcreme er opkaldt efter den lille urt timian/tupaarnaq som vokser vildt i det Grønlandske natur.

Ansigtscremen giver huden øjeblikkelig en behagelig lethed, masser af fugt og godt med beskyttelse. Den er mild og parfumefri og giver dig en ensartet look. Hvis du har tendens til fedtet hud, fedtet t-zone, irritation, rødme, akne eller eksem er den hurtigt inde og bekæmpe, for Tupaarnat ansigtscreme er sprængt fyldt med grønlandsk timian og hampeolie som tilsammen giver et fantastisk boost der bekæmper de irritationer du døjer med til dagligt og genopretter hurtigt din huds naturlige balance.

 

QAJAASAT
INUACARE’s første dag- og natcreme er opkaldt efter den arktiske vidunder urt grønlandsk posten/qajaasaq som vokser vildt i det grønlandske natur.

Ansigtscremen er lækker drøj i brug og giver dig en øjeblikkeligt behagelig lethed og fugt uden at virke fedtet. Den er egnet til alle og let tørre hudtyper. Cremen indeholder olieudtræk fra qajaasaq, destillater fra ene/kakillarnat, granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Cremen er fugtgivende, regenererende og opstrammmende. Qajaasat dag- og natcreme trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden stærk, blød og smidig.

 

 

-Min hud har en tendens til at fedte. Især omkring t-zonen (panden og næse) og til tider oplever jeg at have tørre pletter omkring kinderne.
Brug INUACARE’s nye ansigtscreme TUPAARNAT som dag og natcreme.
-En gang om ugen bør du give din hud en dybdegående rensning.
Smør huden ind i INUACARE’s SILT FACE SCRUB og scrub forsigtigt huden i cirkulerende bevægelser og skyld ansigtet godt med lunkent vand. Fordel en smule ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet ind med SKIN TONIC og slut af med  TUPAARNAT ansigtscreme.

 

-Min hud føles tør og stram efter badet.
Brug INUACARE’s QAJAASAT dag og natcreme. Cremen giver huden øjeblikkeligt masser af fugt og giver en god beskyttelse mod vind og vejr.

 

-Jeg døjer med akne og urenheder.
Brug INUACARE’s TUPAARNAT ansigtscreme.
-Først og fremmest vil jeg anbefale at du renser huden en gang dagligt. Fugt ansigtet ganske let og brug INUACARE’s JUNIPER CLEANSING GEL, lad rensegeleen skumme let op og skyld godt af med lunkent vand. Fordel  ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet ind og smør huden godt ind med TUPAARNAT ansigtscreme.
-En gang om ugen bør du give din hud en dybdegående rensning. Smør huden ind i INUACARE’s SILT FACE SCRUB og scrub forsigtigt huden i cirkulerende bevægelser og skyld ansigtet godt med lunkent vand. Fordel en smule ARCTIC THYME SKIN TONIC på en lille rondel og dup ansigtet godt ind med SKIN TONIC og slut af med TUPAARNAT ansigtscreme.

 

-Jeg skal ud i frost og kulde, hvad giver mig den bedste beskyttelse?
Den bedste beskyttelse er INUACARE’s ASIAQ extra-care creme. ASIAQ er en plejende creme til meget tør og irriteret hud. Det specielle ved cremen er at der ikke er tilsat vand som gør at den er egnet til et koldt klima. ASIAQ giver dig den ultimative beskyttelse mod frost og kulde. Smør et godt lag ind en halv time før du tager ud. Så er du godt beskyttet i vinterens bedste hudpleje og klar til et eventyr i kulden.

 

-Jeg har meget tørt hud.
Brug INUACARE’s ASIAQ extra-care som en fed nærende natcreme og QAJAASAT som dagcreme. De to sammen giver dig den ultimative beskyttelse, pleje og masser af fugt.

 

Husk, at sund hud i god balance kræver god renserutine. De rigtige renseprodukter forstærker effekten af din ansigtscreme og vil give dig mærkbare og synlige resultater. Glem ikke at rense din hud, før du påfører din favoritcreme, resultatet bliver så meget bedre!

Fra kyst til kyst

Fra kyst til kyst – Er kun en lille men vigtig information der skal stå og være til rådighed inde på vores hjemmeside.

Bor du i Grønland?
Har du været i Grønland?
Så ved du garanteret at vi ikke har direkte veje fra by til by. Vi bor ret isoleret, kort sagt. Vi kommer og besøger hinanden via passagerskib, båd eller helikopter. De større byer har lufthavne.

Når du bestiller har du tre valgmuligheder:
-Alm. fragt (fragt via skib, 100kr. med track & trace nr.) eller
-Fragt med fly (185kr. med track & trace nr.)
Du kan også vælge at:
-Shoppe for over 1000kr. Så er fragten gratis og vi sender pakken via fly med track & trace nr.

Fra den dag du bestiller på vores hjemmeside, pakker og sender vi bestillingen indenfor 2-3 arbejdsdage, helt som alle andre hjemmesider. Vi sender den afsted og altid med et track & trace nummer så vi kan følge din bestilling, og herfra tager den ud på et eventyr og hjem til dig.

Har du valgt fly er pakken hos dig ganske hurtigt, her er det kun vejret der bestemmer. Pakken sendes fra Qaqortoq mod Narsarsuaq og videre til din by og jeres posthus.

Derimod vælger du skib får du din pakke indenfor 1 uge til 10 dage til 2 uger. Andre som er mindre heldige får den først efter en måned!

Bor du i Danmark eller et andet land. Er turen et helt trejde. Vi er så heldige at have et skønt samarbejde med et weblager i Nordjylland. Du får din pakke udleveret ganske hurtigt.

 

Kære læser, vi sikrer dig, vi gør det så godt vi kan. Og vi besvarer alle der skriver til os, ris og ros.

Vi håber du fortsat vil bestille hos. Og altid ser frem til at modtage en lækker post 🙂

 

Du kan også vælge at   →klikke herind←   for at finde din nærmeste forhandler.

 

Med venlige hilsener og fortsat rigtig god dag,

InuaCare

Guide til INUACARE ansigtscreme

 

-Er du i tvivl om hvilken creme du skal bruge?

Her er din redning:
-En lille, meget nem, guide!

INUACARE har én ansigtscreme – Qajaasat, en økologisk parfumefri ansigtscreme som indeholder olieudtræk fra Qajaasat (grønlandsk post), destillater fra kakillarnat (ene), granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Dag og natcremen virker øjeblikkeligt fugtgivende, reducerer fine linjer, forebygger alderstegn, trænger hurtigt ind og efterlader huden stærk, blød og smidig.
Brug gerne Qajaasatcremen som base før du påfører din daglige makeup. Cremen er til ham og hende. Alle hudtyper, let tør, anti-aging.

I denne uge finder du Qajaasat på tilbud
Klik herind og spar -20%

 

Har huden brug for mere fugt og extra næring? Føles huden stram efter badet?

Så anbefaler vi at du skrifter til INUACARE’s Asiaq extra-plejende creme. 
Asiaq er en økologisk creme, med en mild duft af natur, lavendel og rosmarin. Cremen er ekstra plejende velegnet til meget tør og irriteret hud. Asiaq er ikke tilsat vand og er derfor specielt egnet til det arktiske kolde klima. Cremen lindrer hudlidelser, ømme muskler og styrker samtidig hudens eget forsvar mod infektioner.

Smør ansigtet ind før du går i seng og lad huden suge alle næringsrige olier til sig under din nattesøvn. Mærk efter hvor blød og rig huden er når du vågner. Cremen er til ham og hende. Asiaq er til meget tør, rå, eksem, kløe.

Klik her og shop Asiaq extra-plejende creme

Tilbud denne uge:

INUACARE Kuluk Øjencreme
Spar lige nu -20%
Klik her 

INUACARE Silt scrub
Spar lige nu -20%
Klik her

INUACARE Qajaasat
Spar lige nu -20%
Klik her

 

Tilbud gælder til og med mandag d. 7.10.19

Vinterproduktet vi elsker

Huden ændrer sig i takt med vores omgivelser og udeklima, nøjagtigt som vi helt naturligt skifter fra sommertøj til vintertøj. De mange temperaturskift du oplever på en dag især i den kolde vinterperiode påvirker huden og kan give en ubehagelig stramt og stift følelse i ansigtet.

Er du god til at mærker du efter om du har brug for ekstra plejende og fed creme?

 

 

Asiaq extra-plejende creme er et helt vidunderligt vinterprodukt som er rig på grønlandske æteriske olier og næringsstoffer fra qajaasat, kakillarnat og tupaarnat. Cremen er drøj, så jeg bruger ganske lidt i ansigtet om dagen og et flot lag før sengetid, som en natmaske. Dermed er huden godt beskyttet mod hverdagens forskellige temperaturskift. Og den stramme følelse i ansigtet forsvinder når jeg hopper ud af mit varme morgenbad.
Jeg nyder at bruge den hver dag. Huden falder øjeblikkeligt til ro og virker godt fugtet resten af dagen. Heldigvis kan hele lille familien Nielsen roligt være med – og de mindste æblekinder er beskyttet godt mod kulden. Asiaq er klart et musthave til vintersæsonen.”
– Pipaluk Nielsen

 

Smør godt
og undgå ru og tørre hænder. Asiaq fås heldigvis i lomme størrelse. Hver gang du har vasket hænder, smør et tyndt lag creme på.
Et lille tip: Smør Asiaq på håndryggen før du fordeler cremen, så undgår du følelsen af fedtede hænder.

InuaCare’s Vintercreme Asiaq extra-plejende creme  på tilbud lige nu.

GUIDE

Sådan anvender du InuaCare ansigtspleje

 

Skønne, bløde, milde men super effektive og virkningsfulde er det vi tit hører om InuaCare. Og så er produkterne helt frie for dufte og farvestoffer så du kan med ro og behag forkæle dig selv med de blideste naturlige plejeprodukter.

Vi guider dig
-naturlig hudpleje

 

Bruger du makeup til dagligt bør du rense huden med Juniper Cleansing gel før sengetid.

– Viste du at huden ældes syv gange hurtigere hvis du går i seng med makeup på? Husk, altid at rense!

Sådan bruger du Juniper Cleansing gel uden vand: Fordel en smule gel på en tør vatrondel og stryg forsigtigt ansigtet, indtil snavs og makeup er væk. Gentag efter behov. Rens grundigt af med lunket vand.
Med vand: Massér en lille mængde gel på fugtig hud, skum geleen forsigtigt op, massér rundt og rens grundigt af med lunkent vand.
Hvis du har tør/sart hud, anbefaler vi at du bruger Juniper cleansing gel en gang om dagen, spring gerne en dag over hvis du er ekstra sensitiv.
-Brug meget gerne Juniper cleansing gel som Makeup fjerner.

Efter rens anvendes Arctic thyme skin tonic. Påfør en smule skin tonic på en tør vatrondel og stryg blidt over ansigtet, hals og bryst.
Lad skin tonic tørre godt ind før næste skridt.
Døjer du med akne, eksem, hudorme, fedtet eller tør hud eller kort sagt, uanset hudtype brug skin tonic morgen og aften.
(Vask aldrig skin tonic ud).

-En gang om ugen eller hver anden uge:
Efter brug af Juniper cleansing gel brug Silt face scrub for at rense helt ind i dybden.
(Cleansing gel før ansigtsscrub kan undlades, hvis du har meget sart/sensitivt hud)

Smør et tyndt lag Silt face scrub på ren og let fugtig hud. Massér i små cirkulære bevægelser og skrub ganske blidt hele ansigtet. For at få ekstra gavn af de skønne mineraler fra gletsjermelet og de super næringsrige olier fra Qajaasat/Grønlandskposten, lad skrubben side på i 5-10 min. Rens af med lunkent vand og tør ansigtet for at fjerne evt. rester.
Anvend altid Arctic thyme skin tonic for at lukke porerne efter en dybderens.
Døjer du med akne, hudorme eller tørre flager brug Silt face scrub en gang om ugen. Husk igen, altid Skin tonic efter Silt face scrub.
Har du fedtet/sart/sensitiv hud brug skrubben hver anden uge.

Fordel nu en lille mængde Qajaasat ansigtscreme i håndfladen og massér cremen ind i huden med blide tryk. Kan bruges som dag- og natcreme.

Slut af med Kuluk øjencreme dup den forsigtigt over og under øjet. Kan sagtens anvendes mellem brynene og i tindingerne for at udglatte og modvirke linjer.

 

Har du spørgsmål send os en mail.

 

Klik: her for at shoppe det perfekte hudplejesæt.
Anbefales til daglig makeuprens, morgen/aften rutiner, akne, eksem, tør, anti-aging og normale hudtyper.

Klik: her for at shoppe bestseller kittet.
Anbefales til akne, eksem, tør, fedtet, sart og normal hudtyper.

 

 

Efteråret kommer snigende, det reagerer din hud på.

SOS-vinterpleje

Efteråret er over os. Og det ses også på huden.

Mærker du at din hud bliver mere tør og stram efter badet?
Oplever du dine hænder er mere tørre og måske er begyndt at flosse i spidserne? Uanset hvad din huds reaktion er, er det vigtigt at pleje den, her er din redning.

Asiaq den rige ekstra-plejende creme indeholder naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, qajaasaq, kakillarnat og timian, som lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt og giver ny energi. Smør en tynd lag før du går i seng som en extra nærende ansigtscreme eller håndcreme.

Endnu en anden skøn creme er InuaCare’s ansigtscreme, Qajaasat. Denne økologiske duftfrie ansigtscreme indeholder olieudtræk fra Qajaasat, granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Cremen virker fugtgivende og regenererende. Qajaasat trænger hurtigt ind og efterlader huden stærk, blød og smidig. Super lækker som dagcreme.

Er du klar til vinter?

Til og med lørdag d. 27/10-18 er disse to økologiske plejende creme på tilbud.

SHOP HER

Kan du ikke se tilbudet? Her er din kuponkode: Danmark15
Du skal blot skrive koden under KUPONKODE og trykke herefter anvend kupon.

Mød os i Århus, København eller Island.

 

Det er ved at være tid til årets store tur.
En uendelig huskeliste er skrevet….. Friske hudplejeprodukter er sent afsted!
Har vi nu alt med?
InuaCare skal på business tur til Danmark og Island. Og vi glæder os.

Vi er igen blevet inviteret af Det Grønlandske hus i Århus for at deltage til årets Foodfestival på Tangkroen og Nukiga erhversmesse i Centralværkstedet. Og vi skal til København og Island.

Find os i disse dage:

-Food festival, Tangkroen.
Du finder os i teltet, Det Grønlandske hus.
Åbningstider:
Fredag d. 7./9.  10:00-19:00
Lørdag d. 8./9.  10:00-19:00
Søndag d. 9./9.  10:00-17:00
Klik her for at læse mere om Food festival.

-Nukiga ervhervsmesse.
Onsdag d. 12./9. og torsdag d. 13./9.
Klik her for at læse mere om Nukiga

-Købehavn.
Eden Copenhagen, St. kongensgade 85
Mere info kommer løbende:
www.facebook.com/EDEN-Copenhagen

-Island
Følg os på facebook, mere info kommer løbende:
www.facebook.com/INUACARE/

I disse dage har du endelig chancen for at få vores personlige hjælp. Teste, røre og dufte InuaCare plejeprodukter. Råd til hvordan du kommer igang. Hvilken hudtype du har og meget meget mere.
Til de første og heldige har vi goodiebags og en skøn rabatkode til brug på vores hjemmeside. Der vil være konkurrence og lækre præmier at vinde.
Vi har naturligvis plejeprodukter med, hvis du ønsker at forkæle dig selv med InuaCare – Greenland in a bottle.

 

Kommer du?
Så ses vi helt sikkert 🙂 Vi glæder os til mange hyggelige dage

 

Har du instagram? Følg os på turen, deltag i konkurrencen #myinuacare , skønhedstips og nyheder:
www.instagram.com/inuacare

 

#7 ting (+1) du bare må vide om vidunderurten Qajaasat

Kære Bloglæser

I en række blogindlæg vil vi gerne have lov at præsentere dig for de grønlandske urter, som vi i dag anvender i InuaCares rene hår-, og plejeprodukter. Her læser du det #1. blogindlæg i rækken, og vi vil  gerne fortælle dig om vindunderurten Qajaasat.

Den Majestætisk urt

Qajaasat, Labrador Tea, Grønlandsk Post, Rhododendron groenlandicum “kært barn mange navne” Dronningen over alle de grønlandske urter, både hvad angår egenskaber, men også med sit smukke, ranke og yndige udseende.  Intet er så fantastisk, som på en fjeldvandring at blive overrasket af synet af disse smukke planter, som vrimler i flok, duftende og smukke med deres hvide blomsterklynger.

Vi ville ønske, at vi med dette blogindlæg kunne sende dig dens duft, som er helt speciel på den bedste måde.  En kombination af krydderier, stærk, liflig, blomsteragtig, helt, helt sin egen og uforglemmelig, hvis først du har haft fornøjelsen af at dufte dens anekdoter. Smagen kan vi desværre heller ikke dele her i cyperspace, men den smager, som den dufter.

Navnet Qajaasat, som betyder kajak, fordi bladene minder om en kajak og det danske navn Grønlandsposten, fordi man i tidernes morgen bragte posten ud til bygder med kajak. Er det ikke bare fint og godt tænkt hele vejen igennem? Som så meget andet her i Grønland.

Den helt unikke lægeurt

Vi lovede at fortælle dig #7 ting ( + 1 og måske 2) som lægeurten Qajaasat er specielt kendt for. De æteriske olie fra planten kan:

  1. Berolige fordøjelsessystemet
  2. Bekæmpe infektioner
  3. Lindre hovedpine
  4. Styrke immunforsvaret
  5. Styrke nyrefunktionen
  6. Forebygge kræft
  7. Styrke huden
  8. + 1 og 1 mere…. kommer vi til senere 🙂

Qajaasat i hudpleje

De æteriske olier fra Qajaasat er spækket med antioxidanter. Og vi kan virkelig godt lide disse antioxidanter, fordi de søger de frie skadelige radikaler og neutralisere dem. De frie skadelige radikaler opstår som følge af usund livsstil,  forurening, sygdom, stress, arvelige gener, miljø etc. og forårsager for tidlig aldring, rynker og pletter.

Når vi tilsætter æteriske olier fra Qajaasat i vores plejeprodukter, så ønsker vi at neutralisere de frie radikaler og i stedet holde din hud glat og ungdommelig. Derforuden stimulerer olien dannelsen af nye hudceller og beskytter din hud mod infektion. Måske er du ung og tænker “min hud er glat og ungdommelig” Dertil siger vi ” Dejligt. Og husk, at det er at forebygge, som giver det bedst og sundeste resultat. Langt svære er det at skulle heale op, når skaden er sket”

Vi anvender de æteriske olier udvundet af  Qajaasat i flere af vores produkter, nemlig:

Labrador Tea Facial Cream, den som ingen kan undvære, når først den er prøvet.

Silt Face Scrub, som også er genial som en stimulerende ansigtsmaske.

Juniper & Labrador Tea Extra Care Cream, den fede og alt-nærende cream til udsatte steder uanset hvor på kroppen.

Arctic Deo … den uden skadelig aluminiumchlorid og som virker mod svedlugt hele dagen.

Northern willow & Honey Shampoo, rensende, lindrende og virkelig et must mod irriteret hårbund, men også bare uden du er irriteret.

Du finder links til de nævnte produkter nederst i blogindlægget. Og de er selvfølgelig på tilbud indtil d. 14. juli. (Vil du blot videre til links med det samme, så scroll til nederst i indlægget )

8 …. Og nu til +1

Qajaasat lindrer angst og stress

Det kan den unikke urt også! Og hvem oplever ikke enten angst eller stress i løbet af livet. Måske ikke dig? Så måske en du kender? En af de mest populære anvendelser af de æterisk olie fra Qajaasat er netop til at beroligende nerver og at sænke angstniveauer. De æteriske olier påvirker hjernens følelsesmæssige center og generer fred og ro, når du føler dig overvældet.

9 …. + en extra fordi vi ikke kan lade være

Vægttab og du læser rigtig….

De æteriske olie fra Qajaasat er i stand til at øge stofskiftet, hvilket kan fremme passiv fedtforbrænding, hvilket betyder at du kan øge kalorieforbrændingen, selv når du ikke træner. Desuden kan denne olie undertrykke appetitten og give dig energien til at være mere aktiv, hvilket yderligere hjælper med at forbrænde disse kalorier og forhindre overspisning.

Qajaasat som te

Når vi taler om mange af de egenskaber Qajaasat har udover i hudpleje, så taler vi om virkning indefra. Derfor er Qajaasat ekstrem populær som te.

Hvis du bor eller har været så heldig at besøge Grønland, så har du sikkert smagt te brygget på Qajaasat. Det smager fantastisk, men lov os, at du læser bemærkning * under opskriften.

Her er en opskrift på den ultimative sundhedsperle Qajaasat te:

Ingredienser:

Trin 1:
1 dl Qajaasat blade
4 kopper vand (filtreret)

Koges op i en rustfri stålkande/ gryde, sluk for varmen

Trin 2 – Lad teen trække i 10 – 20 min. afhængig af hvor stærk, du ønsker den.

Trin 3 – Si bladene fra og teen er nu klar til enten at drikke, som den er, eller fortynd den til en blidere udgave (smag på teen og vurdere)

*BEMÆRK: På grund af denne te’s styrke anbefales det kun at drikke 2 – 3 kopper om dagen ( urten skal anvendes med sund fornuft, for overdrevet brug kan medføre alvorlige bivirkninger. Så ligesom man anbefaler så meget andet som gavnligt i rette doser a la vitaminer, mineraler, forskellige fødevarer og drikke så skal du også her rette dig efter anbefalingerne)

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vidunderurten Qajaasat og skriver hjertens gerne til os, såfremt du har spørgsmål, tilføjelser eller andet.

Og nu de lovede links:

I shoppen har vi 20% rabat på alle produkter baseret på udtræk og destillater fra Qajaasat (Labrador Tea) KLIK på produktets navn og du kommer direkte til vores shop.

Labrador Tea Facial Cream

Silt Facial Scrub

15 ml Juniper&Labrador Tea Extra Care Cream

50 ml Juniper&Labrador Tea Extra Care Cream

100 ml Juniper&Labrador Extra Care Cream

Arctic Deo Roll-on

Northern Willow&Honey Shampoo

Kærlige Qajaasat-hilsener fra

Pipaluk og Anne Mette