Guide til INUACARE ansigtscreme

 

-Er du i tvivl om hvilken creme du skal bruge?

Her er din redning:
-En lille, meget nem, guide!

INUACARE har én ansigtscreme – Qajaasat, en økologisk parfumefri ansigtscreme som indeholder olieudtræk fra Qajaasat (grønlandsk post), destillater fra kakillarnat (ene), granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Dag og natcremen virker øjeblikkeligt fugtgivende, reducerer fine linjer, forebygger alderstegn, trænger hurtigt ind og efterlader huden stærk, blød og smidig.
Brug gerne Qajaasatcremen som base før du påfører din daglige makeup. Cremen er til ham og hende. Alle hudtyper, let tør, anti-aging.

I denne uge finder du Qajaasat på tilbud
Klik herind og spar -20%

 

Har huden brug for mere fugt og extra næring? Føles huden stram efter badet?

Så anbefaler vi at du skrifter til INUACARE’s Asiaq extra-plejende creme. 
Asiaq er en økologisk creme, med en mild duft af natur, lavendel og rosmarin. Cremen er ekstra plejende velegnet til meget tør og irriteret hud. Asiaq er ikke tilsat vand og er derfor specielt egnet til det arktiske kolde klima. Cremen lindrer hudlidelser, ømme muskler og styrker samtidig hudens eget forsvar mod infektioner.

Smør ansigtet ind før du går i seng og lad huden suge alle næringsrige olier til sig under din nattesøvn. Mærk efter hvor blød og rig huden er når du vågner. Cremen er til ham og hende. Asiaq er til meget tør, rå, eksem, kløe.

Klik her og shop Asiaq extra-plejende creme

Tilbud denne uge:

INUACARE Kuluk Øjencreme
Spar lige nu -20%
Klik her 

INUACARE Silt scrub
Spar lige nu -20%
Klik her

INUACARE Qajaasat
Spar lige nu -20%
Klik her

 

Tilbud gælder til og med mandag d. 7.10.19

Vinterproduktet vi elsker

Huden ændrer sig i takt med vores omgivelser og udeklima, nøjagtigt som vi helt naturligt skifter fra sommertøj til vintertøj. De mange temperaturskift du oplever på en dag især i den kolde vinterperiode påvirker huden og kan give en ubehagelig stramt og stift følelse i ansigtet.

Er du god til at mærker du efter om du har brug for ekstra plejende og fed creme?

 

 

Asiaq extra-plejende creme er et helt vidunderligt vinterprodukt som er rig på grønlandske æteriske olier og næringsstoffer fra qajaasat, kakillarnat og tupaarnat. Cremen er drøj, så jeg bruger ganske lidt i ansigtet om dagen og et flot lag før sengetid, som en natmaske. Dermed er huden godt beskyttet mod hverdagens forskellige temperaturskift. Og den stramme følelse i ansigtet forsvinder når jeg hopper ud af mit varme morgenbad.
Jeg nyder at bruge den hver dag. Huden falder øjeblikkeligt til ro og virker godt fugtet resten af dagen. Heldigvis kan hele lille familien Nielsen roligt være med – og de mindste æblekinder er beskyttet godt mod kulden. Asiaq er klart et musthave til vintersæsonen.”
– Pipaluk Nielsen

 

Smør godt
og undgå ru og tørre hænder. Asiaq fås heldigvis i lomme størrelse. Hver gang du har vasket hænder, smør et tyndt lag creme på.
Et lille tip: Smør Asiaq på håndryggen før du fordeler cremen, så undgår du følelsen af fedtede hænder.

InuaCare’s Vintercreme Asiaq extra-plejende creme  på tilbud lige nu.

GUIDE

Sådan anvender du InuaCare ansigtspleje

 

Skønne, bløde, milde men super effektive og virkningsfulde er det vi tit hører om InuaCare. Og så er produkterne helt frie for dufte og farvestoffer så du kan med ro og behag forkæle dig selv med de blideste naturlige plejeprodukter.

Vi guider dig
-naturlig hudpleje

 

Bruger du makeup til dagligt bør du rense huden med Juniper Cleansing gel før sengetid.

– Viste du at huden ældes syv gange hurtigere hvis du går i seng med makeup på? Husk, altid at rense!

Sådan bruger du Juniper Cleansing gel uden vand: Fordel en smule gel på en tør vatrondel og stryg forsigtigt ansigtet, indtil snavs og makeup er væk. Gentag efter behov. Rens grundigt af med lunket vand.
Med vand: Massér en lille mængde gel på fugtig hud, skum geleen forsigtigt op, massér rundt og rens grundigt af med lunkent vand.
Hvis du har tør/sart hud, anbefaler vi at du bruger Juniper cleansing gel en gang om dagen, spring gerne en dag over hvis du er ekstra sensitiv.
-Brug meget gerne Juniper cleansing gel som Makeup fjerner.

Efter rens anvendes Arctic thyme skin tonic. Påfør en smule skin tonic på en tør vatrondel og stryg blidt over ansigtet, hals og bryst.
Lad skin tonic tørre godt ind før næste skridt.
Døjer du med akne, eksem, hudorme, fedtet eller tør hud eller kort sagt, uanset hudtype brug skin tonic morgen og aften.
(Vask aldrig skin tonic ud).

-En gang om ugen eller hver anden uge:
Efter brug af Juniper cleansing gel brug Silt face scrub for at rense helt ind i dybden.
(Cleansing gel før ansigtsscrub kan undlades, hvis du har meget sart/sensitivt hud)

Smør et tyndt lag Silt face scrub på ren og let fugtig hud. Massér i små cirkulære bevægelser og skrub ganske blidt hele ansigtet. For at få ekstra gavn af de skønne mineraler fra gletsjermelet og de super næringsrige olier fra Qajaasat/Grønlandskposten, lad skrubben side på i 5-10 min. Rens af med lunkent vand og tør ansigtet for at fjerne evt. rester.
Anvend altid Arctic thyme skin tonic for at lukke porerne efter en dybderens.
Døjer du med akne, hudorme eller tørre flager brug Silt face scrub en gang om ugen. Husk igen, altid Skin tonic efter Silt face scrub.
Har du fedtet/sart/sensitiv hud brug skrubben hver anden uge.

Fordel nu en lille mængde Qajaasat ansigtscreme i håndfladen og massér cremen ind i huden med blide tryk. Kan bruges som dag- og natcreme.

Slut af med Kuluk øjencreme dup den forsigtigt over og under øjet. Kan sagtens anvendes mellem brynene og i tindingerne for at udglatte og modvirke linjer.

 

Har du spørgsmål send os en mail.

 

Klik: her for at shoppe det perfekte hudplejesæt.
Anbefales til daglig makeuprens, morgen/aften rutiner, akne, eksem, tør, anti-aging og normale hudtyper.

Klik: her for at shoppe bestseller kittet.
Anbefales til akne, eksem, tør, fedtet, sart og normal hudtyper.

 

 

Efteråret kommer snigende, det reagerer din hud på.

SOS-vinterpleje

Efteråret er over os. Og det ses også på huden.

Mærker du at din hud bliver mere tør og stram efter badet?
Oplever du dine hænder er mere tørre og måske er begyndt at flosse i spidserne? Uanset hvad din huds reaktion er, er det vigtigt at pleje den, her er din redning.

Asiaq den rige ekstra-plejende creme indeholder naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, qajaasaq, kakillarnat og timian, som lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensivt og giver ny energi. Smør en tynd lag før du går i seng som en extra nærende ansigtscreme eller håndcreme.

Endnu en anden skøn creme er InuaCare’s ansigtscreme, Qajaasat. Denne økologiske duftfrie ansigtscreme indeholder olieudtræk fra Qajaasat, granatæbleolie, abrikoskerneolie og A- og E-vitamin. Cremen virker fugtgivende og regenererende. Qajaasat trænger hurtigt ind og efterlader huden stærk, blød og smidig. Super lækker som dagcreme.

Er du klar til vinter?

Til og med lørdag d. 27/10-18 er disse to økologiske plejende creme på tilbud.

SHOP HER

Kan du ikke se tilbudet? Her er din kuponkode: Danmark15
Du skal blot skrive koden under KUPONKODE og trykke herefter anvend kupon.

Mød os i Århus, København eller Island.

 

Det er ved at være tid til årets store tur.
En uendelig huskeliste er skrevet….. Friske hudplejeprodukter er sent afsted!
Har vi nu alt med?
InuaCare skal på business tur til Danmark og Island. Og vi glæder os.

Vi er igen blevet inviteret af Det Grønlandske hus i Århus for at deltage til årets Foodfestival på Tangkroen og Nukiga erhversmesse i Centralværkstedet. Og vi skal til København og Island.

Find os i disse dage:

-Food festival, Tangkroen.
Du finder os i teltet, Det Grønlandske hus.
Åbningstider:
Fredag d. 7./9.  10:00-19:00
Lørdag d. 8./9.  10:00-19:00
Søndag d. 9./9.  10:00-17:00
Klik her for at læse mere om Food festival.

-Nukiga ervhervsmesse.
Onsdag d. 12./9. og torsdag d. 13./9.
Klik her for at læse mere om Nukiga

-Købehavn.
Eden Copenhagen, St. kongensgade 85
Mere info kommer løbende:
www.facebook.com/EDEN-Copenhagen

-Island
Følg os på facebook, mere info kommer løbende:
www.facebook.com/INUACARE/

I disse dage har du endelig chancen for at få vores personlige hjælp. Teste, røre og dufte InuaCare plejeprodukter. Råd til hvordan du kommer igang. Hvilken hudtype du har og meget meget mere.
Til de første og heldige har vi goodiebags og en skøn rabatkode til brug på vores hjemmeside. Der vil være konkurrence og lækre præmier at vinde.
Vi har naturligvis plejeprodukter med, hvis du ønsker at forkæle dig selv med InuaCare – Greenland in a bottle.

 

Kommer du?
Så ses vi helt sikkert 🙂 Vi glæder os til mange hyggelige dage

 

Har du instagram? Følg os på turen, deltag i konkurrencen #myinuacare , skønhedstips og nyheder:
www.instagram.com/inuacare

 

#7 ting (+1) du bare må vide om vidunderurten Qajaasat

Kære Bloglæser

I en række blogindlæg vil vi gerne have lov at præsentere dig for de grønlandske urter, som vi i dag anvender i InuaCares rene hår-, og plejeprodukter. Her læser du det #1. blogindlæg i rækken, og vi vil  gerne fortælle dig om vindunderurten Qajaasat.

Den Majestætisk urt

Qajaasat, Labrador Tea, Grønlandsk Post, Rhododendron groenlandicum “kært barn mange navne” Dronningen over alle de grønlandske urter, både hvad angår egenskaber, men også med sit smukke, ranke og yndige udseende.  Intet er så fantastisk, som på en fjeldvandring at blive overrasket af synet af disse smukke planter, som vrimler i flok, duftende og smukke med deres hvide blomsterklynger.

Vi ville ønske, at vi med dette blogindlæg kunne sende dig dens duft, som er helt speciel på den bedste måde.  En kombination af krydderier, stærk, liflig, blomsteragtig, helt, helt sin egen og uforglemmelig, hvis først du har haft fornøjelsen af at dufte dens anekdoter. Smagen kan vi desværre heller ikke dele her i cyperspace, men den smager, som den dufter.

Navnet Qajaasat, som betyder kajak, fordi bladene minder om en kajak og det danske navn Grønlandsposten, fordi man i tidernes morgen bragte posten ud til bygder med kajak. Er det ikke bare fint og godt tænkt hele vejen igennem? Som så meget andet her i Grønland.

Den helt unikke lægeurt

Vi lovede at fortælle dig #7 ting ( + 1 og måske 2) som lægeurten Qajaasat er specielt kendt for. De æteriske olie fra planten kan:

  1. Berolige fordøjelsessystemet
  2. Bekæmpe infektioner
  3. Lindre hovedpine
  4. Styrke immunforsvaret
  5. Styrke nyrefunktionen
  6. Forebygge kræft
  7. Styrke huden
  8. + 1 og 1 mere…. kommer vi til senere 🙂

Qajaasat i hudpleje

De æteriske olier fra Qajaasat er spækket med antioxidanter. Og vi kan virkelig godt lide disse antioxidanter, fordi de søger de frie skadelige radikaler og neutralisere dem. De frie skadelige radikaler opstår som følge af usund livsstil,  forurening, sygdom, stress, arvelige gener, miljø etc. og forårsager for tidlig aldring, rynker og pletter.

Når vi tilsætter æteriske olier fra Qajaasat i vores plejeprodukter, så ønsker vi at neutralisere de frie radikaler og i stedet holde din hud glat og ungdommelig. Derforuden stimulerer olien dannelsen af nye hudceller og beskytter din hud mod infektion. Måske er du ung og tænker “min hud er glat og ungdommelig” Dertil siger vi ” Dejligt. Og husk, at det er at forebygge, som giver det bedst og sundeste resultat. Langt svære er det at skulle heale op, når skaden er sket”

Vi anvender de æteriske olier udvundet af  Qajaasat i flere af vores produkter, nemlig:

Labrador Tea Facial Cream, den som ingen kan undvære, når først den er prøvet.

Silt Face Scrub, som også er genial som en stimulerende ansigtsmaske.

Juniper & Labrador Tea Extra Care Cream, den fede og alt-nærende cream til udsatte steder uanset hvor på kroppen.

Arctic Deo … den uden skadelig aluminiumchlorid og som virker mod svedlugt hele dagen.

Northern willow & Honey Shampoo, rensende, lindrende og virkelig et must mod irriteret hårbund, men også bare uden du er irriteret.

Du finder links til de nævnte produkter nederst i blogindlægget. Og de er selvfølgelig på tilbud indtil d. 14. juli. (Vil du blot videre til links med det samme, så scroll til nederst i indlægget )

8 …. Og nu til +1

Qajaasat lindrer angst og stress

Det kan den unikke urt også! Og hvem oplever ikke enten angst eller stress i løbet af livet. Måske ikke dig? Så måske en du kender? En af de mest populære anvendelser af de æterisk olie fra Qajaasat er netop til at beroligende nerver og at sænke angstniveauer. De æteriske olier påvirker hjernens følelsesmæssige center og generer fred og ro, når du føler dig overvældet.

9 …. + en extra fordi vi ikke kan lade være

Vægttab og du læser rigtig….

De æteriske olie fra Qajaasat er i stand til at øge stofskiftet, hvilket kan fremme passiv fedtforbrænding, hvilket betyder at du kan øge kalorieforbrændingen, selv når du ikke træner. Desuden kan denne olie undertrykke appetitten og give dig energien til at være mere aktiv, hvilket yderligere hjælper med at forbrænde disse kalorier og forhindre overspisning.

Qajaasat som te

Når vi taler om mange af de egenskaber Qajaasat har udover i hudpleje, så taler vi om virkning indefra. Derfor er Qajaasat ekstrem populær som te.

Hvis du bor eller har været så heldig at besøge Grønland, så har du sikkert smagt te brygget på Qajaasat. Det smager fantastisk, men lov os, at du læser bemærkning * under opskriften.

Her er en opskrift på den ultimative sundhedsperle Qajaasat te:

Ingredienser:

Trin 1:
1 dl Qajaasat blade
4 kopper vand (filtreret)

Koges op i en rustfri stålkande/ gryde, sluk for varmen

Trin 2 – Lad teen trække i 10 – 20 min. afhængig af hvor stærk, du ønsker den.

Trin 3 – Si bladene fra og teen er nu klar til enten at drikke, som den er, eller fortynd den til en blidere udgave (smag på teen og vurdere)

*BEMÆRK: På grund af denne te’s styrke anbefales det kun at drikke 2 – 3 kopper om dagen ( urten skal anvendes med sund fornuft, for overdrevet brug kan medføre alvorlige bivirkninger. Så ligesom man anbefaler så meget andet som gavnligt i rette doser a la vitaminer, mineraler, forskellige fødevarer og drikke så skal du også her rette dig efter anbefalingerne)

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med vidunderurten Qajaasat og skriver hjertens gerne til os, såfremt du har spørgsmål, tilføjelser eller andet.

Og nu de lovede links:

I shoppen har vi 20% rabat på alle produkter baseret på udtræk og destillater fra Qajaasat (Labrador Tea) KLIK på produktets navn og du kommer direkte til vores shop.

Labrador Tea Facial Cream

Silt Facial Scrub

15 ml Juniper&Labrador Tea Extra Care Cream

50 ml Juniper&Labrador Tea Extra Care Cream

100 ml Juniper&Labrador Extra Care Cream

Arctic Deo Roll-on

Northern Willow&Honey Shampoo

Kærlige Qajaasat-hilsener fra

Pipaluk og Anne Mette

 

 

Velkommen til vores nye univers InuaCare – Greenland in a bottle

Kære InuaCare bloglæser

Det her er nok en af de sværeste opgave indtil videre i mit liv. At skulle skrive det første blogindlæg om InuaCare. Misforstå det ikke. Det er den sværeste og mest udfordrende, men absolut ikke i ordets negative betydning. Det er udelukkende, fordi det betyder så fantastisk meget for os. Det her er ligesom en præsentation af os og vores ultimative drøm, som er på vej til virkelighed. Et lille nyt “hjertebarn” og for os et sandt mirakel, fordi så meget af vores fælles drøm og oceaner af tid og ressourcer er plantet i projektet.

Lucas og Oscar på jagt efter urter og planter
Lucas og Oscar på jagt efter urter og planter

Vi to som står bag brandet InuaCare – Greenland in a bottle er min svigerdatter Pipaluk og jeg Anne Mette. Allerede her begår jeg en kæmpe fejl, for ja, Pipaluk og jeg er indehaver, men det er en hel familie, som står bag brandet. Vores mænd og børn – den nærmeste familie har alle været aktive og helt uundværlige i processen. Bidrag a la praktisk hjælp, gode ide til brand, opmuntring, kærlige indspark, troen på os etc. Sågar vores familiehunde skal have en plads, for de har ivrigt og logernede deltaget i processen og de lange vandreture i fjeldet og søgen efter de helt unikke grønlandske urter og planter.

 

 

Sofus er altid frisk på en fjeldtur
Sofus er altid frisk på en fjeldtur

Pipaluk og jeg har set så meget frem til endelig at kunne præsentere InuaCare i et helt nye “klæder” Nyt design, nye labels,  ny hjemmeside, plakater, brochurer, postkort etc. Og vi håber, at du fornemmer den røde tråd og intet er tilfældigt, uanset om vi taler om valg af navne på produktserierne, det enkelte produkt, stregerne, farver, layout, papirvalg etc. Det samme gælder visionen:  at tilbyde et unisex økologisk brand, som er 100% hjemmehørende i Grønland, baseret på vildtvoksende lindrende og plejende urter og planter hel i tråd med den grønlandske kulturelle tankegang om bæredygtighed.

Det hele startede for snart 4 år siden med 2 kasseroller og en gemt viden fra min uddannelse som laborant og et ønske om at udvikle en fed og nærende creme til tørre hænder og fødder. Det sat sammen med en spirende interesse for vildtvoksende grønlandske urter og planters lindrende og plejende effekt blev begyndelsen på et fantastik eventyr og basis for succesen Juniper & labrador Tea.

Emballage i "gamle klæder"
Emballage i “gamle klæder”

Mit store held var, at Pipaluk for ca. 2 år siden bankede på og viste stor interesse for mit projekt. Pipaluk var en kæmpe gave at få med på rejsen, og i dag supplerer vi hinanden som “hånd i handske”  Det faglige, kompetencerne og vores to meget forskellige personligheder går op i en højere enhed og gør vores liv spændende, innovativ, fyldt med glæde, energi, overskud, beslutningsparathed og kærlighed. I vores nye brochurer kan du læse meget mere om vores tanker og om selve grundstenene omkring InuaCare.

I dag er den ene creme blev til en serie af produkter baseret på unikke recepter, hvor destillater, olieudtræk etc. baseret på grønlandske urter og planter er katalysatoren for pleje og lindring i vores produkter. Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere det nye univers, som nu består af i alt 11 forskellige produkter indenfor ansigts-, krops-, og hårpleje. Alle økologiske, uden parfume udviklet til både børn, kvinder og mænd. Og der er endnu flere produkter under udvikling bla. solcreme, ansigtsmasker og hårprodukter.

02_Innuacare_FB_Cover

Vi må ikke glemme at nævne det helt fantastisk netværk verden over, som har hjulpet og støttet os på vejen og fortsat er med os. Det gælder alt fra mentor/ sparring, oversættelse, reklamerbureau, udvikling af maskiner, hjælp til selve produktudviklingen, håndværkere, produktudviklingsstøtte etc. Uden jer var det aldrig lykkes os. Tusinde tak.

Vi håber, at du vil tage godt i mod vores “hjertebarn” og på fredag d. 20. maj holder vi dørene åbne på vores adresse Storesøvej B782 i Qaqortoq fra kl. 13.00 til kl. 17.00. Der vil være konkurrence, tilbud, lidt godt til ganen – Se opslag på facebook her: Facebook

Bor du ikke i Qaqortoq, skal du selvfølgelig ikke snydes for at deltage i vores fest. Så hold øje med facebook og vores 1. nyhedsbrev, som offentliggøres fredag med konkurrence og tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: Nyhedsbrev

Vi glæder os til fortælle dig meget mere om vores livs eventyr.

Kærlig hilsen fra

Pipaluk og Anne Mette