Betingelser & vilkår

Salgs- og leveringsbetingelser

Kære InuaCare kunde

Her kan du læse om de salgs- og leveringsbetingelser, der gælder, når du handler hos inuacare.com. Har du brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.

Generelle oplysninger

Greenhouse IS
CVR-nr.(GER) 34070083
Storesøvej 782
3920 Qaqortoq
Mailadresse: inuacare@inuacare.com
Telefonnummer: 00299 493360 eller 00299 581520

Leveringsbetingelser
Fra du afgiver en ordre via vores hjemmeside til vi sender varen går der normalt 2 – 3 arbejdsdage. Når ordren afsendes modtager du en e-mail med faktura og bekræftelse på afsendelsen. Hvornår du modtager din bestilling er afhængig af din bopæl, vejr og trafik.

Administration vedr. køb, salg og levering på www.inuacare.com varetages af hhv. Inuacare ApS (u. stiftelse) – gælder kunder i Grønland og PakkecenterNord, Aalborgvej 14, 9700 Brønderslev – gælder kunder undenfor Grønland. Ordrer sendes med Post Greenland,  Arctic Line, elelr via Coolrunner.

Leveringstid: I Grønland mellem 8 – 28 arbejdsdage, i DK mellem 3 – 5 arbejdsdage, øvrige udland: mellem 8 – 21 arbejdsdage.

Leveringsomkostninger
Normale betingelser:

Ved køb fra 300,- til 1.000 kr. – tillægges et fragtgebyr på kr. 100,-
Ved køb over 1.000 kr.- er der fri levering

Bemærk der tillægges ingen ekspeditionsgebyr.

Betaling
InuaCare modtager betaling med de viste betalingskort: Dankort, VISA, Mastercard, JCB, American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når ordren afsendes til dig.
Inuacare krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol via E-Pay. InuaCare gemmer ikke selv dine kortoplysninger, men formidler dem videre til PBS/DIBS. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Vi tager ikke kortgebyr.

Fortrydelsesret
Der er for forbrugeren 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag du har modtaget din vare. Du skal senest 14 dage efter modtagelse give os meddelelse om, at du fortryder dit køb. I din meddelelse skal du oplyse dit navn, adresse, mail, mobilnummer og klart skrive at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Meddelelsen kan sendes til ordre@inuacare.com

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtid at give os besked om dette.

Fortrydelse af en del af
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre til os så hurtig som muligt og senest 14 efter, at du har meddelt os at du har fortrudt dit køb. Du skal selv afholde direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returneringsadresse:

For kunder bosiddende i Grønland:

InuaCare ApS (u. stiftelse)
Storesøvej B782, Postbox 511
3920 Qaqortoq

For kunder bosiddende i DK og øvrige udland:

PakkecenterNord ApS
Ålbrogvej 14
9700 Brønderslev

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ingen fortrydelsesret
Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage, hvis du i øvrigt har overholdt betingelserne under afsnittet: ”Returnering” samt ”Varen stand, når du sender retur”. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb 
InuaCare yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles InuaCare inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder InuaCare returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og InuaCare har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

InuaCare
Storesøvej B782, Postbox 511
3920 Qaqortoq
Mail: ordre@inuacare.com
CVR/GER: 34070083

Varereturnering foregår til denne adresse:

For kunder i Grønland:

Inuacare ApS (u. stiftelse)
Storesøvej 782
3920 Qaqortoq

For kunder i Danmark og øvrige udland:
PakkecenterNord ApS
Ålborgvej 14
9700 Brønderslev

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse, hvis der samtidig gives besked herom, eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller vedlagte faktura og evt. kopi af forudgående korrespondance m.v.

Refusion foregår til det registreringsnummer og kontonummer der blev brugt ved bestilling/betaling.

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på InuaCare, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos InuaCare.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos

Greenhous IS
Storesøvej 782
3920 Qaqortoq
og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på inuacare.com er:

Indehaver: Pipaluk Silassen
Indehaver: Anne Mette Koustrup Nielsen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: inuacare@inuacare.com

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Inuacare IS, Storesøvej B782, 3920 Qaqortoq Att. Anne Mette Koustrup Nielsen eller Pipaluk Silassen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08.02.2018

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Kunder i Grønland

Til:

Inuacare ApS (u. stiftelse)
Storesøvej 782, postbox 511
3920 Qaqortoq
E-mail: inuacare@inuacare.com

Kunder i Danmark og øvrige udland:

PakkecenterNord ApS
Ålborgvej 14
9700 Brønderslev
E-mail: info@inventnord.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)