Naturlig og bæredygtig Grønlandsk hudpleje

God morgen fra mit lille hjørne. Kalenderen siger maj. Det sner udenfor. Vi har lige pakket glædeligt vores vintertøj væk! Så! Frem igen.. Jeg har været opsat på at skrive et ganske kort nyhedsbrev til dig. I morges var jeg klar til at skrive min første blog. Ja, det er da lidt spændende. For hvad gør man? Hvad er forskellen på de to? Hvordan starter man? Og vigtigst! Hvad skal jeg skrive om? Det det sidste vidste jeg nu godt..

Jeg håber du sidder godt tilpas og nyder en kop varm nybrygget kaffe, te eller hvad du nu drikker.

 

InuaCare – Bæredygtig håndlavet hudpleje fra Grønland

Vi bor i Qaqortoq, SydGrønlands største by. Om sommeren er her dejlig frodigt og fyldt med friske farver. Det unikke ved grønland er alle de farverige huse tæt op af hinanden. Vi elsker livet her og nyder årstidens skiften. Fra mørke vintre med masser af sne til varme somre og lange lyse nætter.
Qaqortoq har sin bakkede charme. Midt inde i byen finder du vores skønne lille butik. Bygningen har en skøn historie med sig. Den har min kæreste, Nikolaj’s Farfar Kaj Nielsen bygget i 1965 og stod færdigt 1967. Den flotte dør, selve indgangen til butikken, er håndlavet af ham selv af teaktræ. Vi er imponeret, døren står stærkt og flot endnu. Inde i bygningen har vi InuaCare wellness og InuaCare Nujaleriffik. Vores kontor og regnskab står i enden af bygningen. Indtil videre er vi fem på arbejde.
I underetagen bliver der rørt i gryderne. Vi frembringer hår- og hudpleje. Udstyret er unikt og specielt designet ved hjælp fra eksperter i danmark. Alle InuaCare’s produkter er håndlavet fra start til slut, lige til den mindste detalje. Hvert uge sender vi frisktlavet hudpleje ud til hele kysten og resten af verden.
I sommersæsonen tager vi langt ud i naturen og samler urter og planter. Kulden heroppe gør at planterne vokser langsomt. Vi samler kun det vi har brug for. Og vi plukker kun bladene. Stilke og grene forbliver i jorden så vi kan nyde godt af dem igen næste år. Bladende sorteres, tørres og pakkes forsigtig ind som vi senere bruger godt af i vores InuaCare hudpleje. Om håndplukning og fjeldture, det gemmer jeg til et sommer blog 🙂

Hver gang vi skaber et nyt InuaCare produkt er målet, det skal være vores absolut yndlingsprodukt. Det skal overholde vores kriterier. Som er ret enkelt. Det skal være så rent og naturligt som muligt, både for os selv og for naturen omkring os. Har du hørt at vores hudpleje overholder de danske sikkerhedsregler indenfor kosmetik? Det har du jo, ellers sad jeg ikke her og skrev til dig.

Vi går højt op i at InuaCare skal være miljørigtig. Vi har derfor valgt, helt bevidst, de kønne pynte æsker fra.
-Hvorfor? Det ser så smukt ud i butikkerne med fine æsker!
Ja. Men så snart du kommer hjem og åbner pakken ryger æsken ud i skraldespanden med det samme. Så du har lige betalt ekstra for den dyre smukke indpakning og et træ et sted i verden har ladt livet for kun at se køn ud i butikken! Det giver slet ingen mening, vel?! Næ!

Kort om genbrug

InuaCare har forhandlere langs kysten og i Danmark. Find forhandlere her .
– Sidespring! En lille nyhed til dig i Danmark! Vi har lige fået et weblager. Så hvis du bestiller via webshoppen, modtager du InuaCare hurtigere en du lige havde forventet 😉 Skønt..
Tilbage til genbrug. Vi modtager tit varer herhjemme til InuaCare butikken og de leveres i større kasser, bølgepap, plastik og det der nu hører med. Det genbruger vi. Vores InuaCare bliver sendt ud til forhandlere i genbrugskasser. Og intet går til spilde.

 

Har du prøvet vores Silt Face scrub?
Scrubben fjerner tørre pletter og døde hudceller ved hjælp af det naturen har givet os.
Med stort hjælp fra Nini, ejeren af butikken By Hearts i Kangerlussuaq, har vi fået leveret det fineste silt. Silten har ligget dybt nede i klipper i flere årtusinder. Det bliver knust af tonstunge gletsjere og formet så fint at det kan bruges som naturlig scrub i de rigtige målte mængder. Hør her… INGEN små mikroplastik! Ingen plastik ryger ned igennem håndvasken og ud til havet! Kun naturen ryger tilbage hvor det hører hjemme 😉 Skide godt, Egon!
Den unikke blanding af silt og qajaasat gør scrubben helt fantastisk til en scrub/maske. Lad masken  sidde på i 5 min. og mærk hvordan de lækre næringsstoffer fra qajaasatolien (grønlandskposten) gør huden blød og smidig. Scrub nu herefter forsigtigt huden i cirkulerende bevægelser og vask grundigt af med lunkent vand. Brug derefter InuaCare Arctic thyme skin tonic og InuaCare Labrador tea facial creme.

 

 

 

 

 

 

 

 

I dagens anledning har vi sat scrubben på tilbud.
Du sparer -35%
Tilbudet gælder til og med 27. maj.
Direkte link her.

Husk! Når du shopper for minimum 900 kr. og du for fri fragt.

Jeg takker dig for at læse med og ønsker dig en rigtig god dag 😉 Mvh. Pipaluk

InuaCare, vi går højt op i kvalitet og bæredygtig hudpleje.

 

Vi gør vores bedste for at passe på os selv, naturen og fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *