Køb julegaverne på inuacare.com og få fri fragt i Danmark ved køb på minimum 500 kr. – Bestil inden 20/12 og modtag din ordre inden jul – Returnér julegaver helt frem til 30. januar

Jul hos InuaCare

Jul hos InuaCare

Jul hos InuaCare

GRATIS AMINNGUAQ BODY LOTION

Eksklusivt juletilbud!

Gælder kun i december! ✨

Køb for 1.000 kr. og modtag en gratis Aminnguaq Body Lotion

Brug koden inuachristmasgift

Aluu,
udforsk et helt nyt hudplejeunivers fyldt med naturlige grønlandske ingredienser

Nyhed!

Iluliaq Facial Peel Mask

Iluliaq er en regenererende peel maske, og den er det nyeste medlem i InuaCare familien. Iluliaq er en kemisk peel maske med en PH-værdi på 3,65. Den indeholder forskellige AHA’er, heriblandt mælkesyre (Lactic acid) og glycolsyre. Og kombineret med Abrikoskerneolie, vitamin E, økologisk Rapskerneolie, håndplukket Grønlandsk post og Blåbærekstrakt, renser og eksfolierer den i dybden og efterlader huden mere frisk og jævn.

Bestsellers

Har din hud brug for lidt ekstra pleje?

Så er Asiaq Extra-Care Balm svaret! Vi har udviklet Asiaq Extra-Care Balm til at tage sig særligt af tør og beskadiget hud. Asiaq Extra-Care Balm bruges på både ansigt, hænder og krop. Den indeholder vilde håndplukkede grønlandske urter og honning for at bidrage med intens og effektiv fugt til din hud. Asiaq betyder “Vejrets Moder” på grønlansk.

Har din hud brug for lidt ekstra pleje?

Så er InuaCares Asiaq Extra-Care Balm svaret! Vi har udviklet Asiaq Extra-Care Balm til at tage sig særligt af tør og beskadiget hud. Asiaq Extra-Care Balm bruges på både ansigt, hænder og krop. Den indeholder vilde håndplukkede grønlandske urter og honning for at bidrage med intens og effektiv fugt til din hud. Asiaq betyder “Vejrets Moder” på grønlansk.

Om InuaCare

Hos InuaCare vil vi tilbyde oplevelsen af luksus-hudpleje med aktive ingredienser og håndplukkede grønlandske urter. Vi har nænsomt udvalgt og sammensat alle ingredienser i vores produkter, for at kunne tilbyde særligt nærende og plejende formuleringer.

Vi håndplukker alle vores vilde grønlandske urter med stor respekt for den grønlandske natur, og vi gør det på en bæredygtig måde, således at vi sikrer, at urterne kommer igen år efter år.

Lær mere om InuaCares historie, filosofi, produktion og sourcing her:

Nærende hårpleje

Hos InuaCare har vi udviklet vores ultimative favorit-hårpleje, der er nærende og med håndplukkede grønlandske urter. Malik Care Shampoo og Ivik Care Conditioner passer til alle hårtyper, og vil bidrage med masser af fugt og pleje. Malik og Ivik betyder “bølge” og “græs” på grønlandsk.
Qajaasat Facial Cream Packshot

Qajaasat Facial Cream

Som et glas vand for
din hud
Qajaasat Facial Cream er en anti-age ansigtscreme, der er udviklet til at være ekstra fugtgivende, og er derfor særligt egnet til tør og moden hud.

Den indeholder Grønlandsk post, som er en ekstremt potent antioxidant, der mindsker de synlige tegn på aldring pga. et højt indhold af phenolforbindelser. Grønlandsk post har anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer rødme i huden.

Qajaasat betyder “Grønlandsk post” på grønlandsk.

Qajaasat Facial Cream

Som et glas vand
for din hud

InuaCares Qajaasat Facial Cream er en anti-age ansigtscreme, der er udviklet til at være ekstra fugtgivende, og er derfor særligt egnet til tør og moden hud.

Den indeholder Grønlandsk post, som er en ekstremt potent antioxidant, der mindsker de synlige tegn på aldring pga. et højt indhold af phenolforbindelser. Grønlandsk post har anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer rødme i huden.

Qajaasat betyder “Grønlandsk post” på grønlandsk.

Qajaasat Facial Cream Packshot

Ni måneder dækket af sne

 

Grønland er hjem for nogle af de mest potente planter og urter i verden. De overlever i et hårdt og koldt klima, og vokser langsomt langt nede under det snedækkede landskab i 9 måneder om året.

Der er kun et lille vindue på 3 måneder, hvor vi kan håndplukke ingredienserne i naturen.

Planter og urter er nøgleingredienser i vores produkter, og vores hudplejeeksperter har kombineret aktive og naturlige ingredienser i hvert produkt for at sikre optimal pleje for din hud og dit hår.

Fantastiske anti-flammatoriske egenskaber – Ekstremt potente antioxidanter – Rig på vitaminer

Naturligt håndplukket og omhyggeligt kontrolleret

 

InuaCare producerer luksus hud- og hårpleje produkter, baseret på vores egne ekstrakter fra håndplukkede grønlandske planter og urter, der vokser i den vilde og uberørte natur.

Alle vores produkter bliver håndplukket naturligt og omhyggeligt kontrolleret. Vi producerer produkter af den grønlandske natur, der helt unikt, er fri for udefrakommende forurening.

Vi har produktionsfaciliteter i Grønland og i Danmark.

“Vi er specialister i at fremstille vores egne destillater af planter og urter fra den vilde natur i Grønland, med det fineste udstyr.

Baseret på vores grønlandske planter og urter, producerer vi dampdestillater og æteriske olier i vores laboratorium i Qaqortoq”

Pipaluk Nielsen, Co-Owner

1
    1
    Din Kurv
    Ivik Care Conditioner packshot
    Ivik Care Conditioner 
    1 X DKK180,00 = DKK180,00 (ekskl. moms) = DKK 225 (inkl moms)