7 gode grunde til at støtte “KnækCancer” 2017 sammen med Inuacare og få 50% rabat! Sådan!

Kære dig!

Tusinde tak, fordi du læser med her. Det er så vigtigt, at vi står sammen for er der en ting, som vi vel er enige om, så er det, at vi så gerne så cancer “knækket” Du er ramt, jeg er ramt, alle er vi ramte i en eller anden grad. Gang på gang ser vi, hvordan sygdom rammer og sender bølger af rædsler, angst, desperation, smerter etc. til den sygdomsramte, til familie, venner, bekendte og ofte bliver vi berørte også selvom vi ikke kender den syge personligt. Måske fordi vi alle går med en lille snert af frygt, fordi sygdommen rammer bredt og lumskt. Om ikke andet så fordi vi er mennsker af kød, blod og følelser.

Os bag Inuacare – made in Greenland er mega stolte over i så “unge” en alder, som den lille håndproduktion er, at vi kan støtte op om et så mega stort projekt som “KnækCancer” 2017. Det føles fantastisk godt og befriende at gøre noget aktivt og håber du tænker: Godt gået!

7 gode grunde til at støtte om vores bidrag til “KnækCancer”

  1. Det er da fedt, at flere og flere overlever en kræftsygdom. Det skal være endnu flere og målsætningen: ingen cancer. Vi er bare nødt til at forholde os til virkeligheden og desværre er senfølger pga behandlingen stigende i takt med at flere og flere overlever. En del af de midler, som du og jeg støtter med vil blive brugt på netop af afhjælpe og forske i disse senfølger, så et liv efter kræft også kan blive et godt liv.
  2. Og så skal der sætte mere ind med forebyggelse bla. mod rygning, som virkelige er en synder i udvikling af cancer. Det bedste for os alle er selvfølgelig helt at underminere risikoen for sygdommen. Sådan kampagner koster penge.
  3. Et nationalt forsikningscenter, hvor man sikre at alle får den optimale og en ensartet behandling og hvor man selvfølgelig forker.

Se det var nogle af vigtigste direkte grunde til at støtte “KnækCancer” 2017 og det kan du selvfølgelig vælge at gøre på mange måde. Hos os får du 50% rabat på køb i shoppen – de 25% sender vi direkte til “KnækCancer” 2017. Vil du direkte til webshoppen så klik her: https://www.inuacare.com/shop/ … Husk det er ikke sundt at have travlt, og det tager kun 1 – 2  min at læse resten ( som tog mig 4 -5 timer at skrive :D)

Læs med videre for at se hvordan du kan gøre en forskel sammen med os og måske samtidig smække et par andre små, men vigtige fluer.

4. gode grunde til at støtte “KnakCancer” 2017  sammen med Inuacare – made in Greenland – Tøv ikke, kampagne slutter d. 27. okt.

  1. Som du nok allerede ved, så er tilsætningstoffer overhovedet ikke er sunde for os hverken at indtage eller smøre på kroppen eller i håret. Og her går Inuacare – made in Greenland ikke på kompromis. Hverken med tilsætning og/eller farvestoffer og der bliver ligeledes heller ikke tilsat parfume. Så vælger du at støtte med os, så forebygger du samtidig. Det er da en Win-Win.
  2. Inuacare – made in Greenland benytter urter og planter fra den ultrarene, smukke og vilde Grønlandske natur. Her er ingen motorveje, her er ingen osende fabrikker, You name it…….. Vores vand og luft er krystalklar og er en af de helt store forskelle på vores “made in Greenland” produkter og så alle alle alle de andre.
  3. Vi der har skabt Inuacare – made in Greenland, vi gør det, fordi vi gerne vil, at du skal mærke os. Alt er skabt med omhu og i stor respekt for mennesket og naturen. Du skal hurtigt kunne komme i kontakt med os, hvis der er noget du er i tvivl om. Vi vil være tætte med dig. Du skal kunne følge os og se hvordan vi udvikler os. Sende dine erfaringer. Du er vigtig for os. Støt, være med og en del af vores univers.
  4. Når du køber et Inuacare – made in Greenland produkt, så giver vi dig 50% i rabat. Det er rigtig! 50%, hvoraf du med det sammen får de 25% fratrukket din pris, og den anden del nemlig også 25% sender vi direkte til “KnækCancer” 2017, så hvis du overvære showet d. 28. okt. så vil du vide, at i det samlede beløb, der er også dit bidrag.

Tøv ikke, men klik ind på vores hjemmeside lige her: https://www.inuacare.com/shop/

PS. Lige en ekstra grund: Vi tilbyder allerede nu at pakke ind i julegavepapir, hvis du er så smart at kombinere dette med at slå 2 fluer, nej sørme 3 fluer med et smæk: Støt – tilbud – gaver 😀 – bare lige notere  i boksen “ordre notes” ved check out eller send os en mail på inuacare@inuacare.com

Husk du altid er velkommen til at skrive os på inuacare@inuacare.com – eller ring til 00299 493360 om alt muligt indenfor hår-, og hudpleje.

Kærlig hilsen

Pipaluk & Anne Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *